Víz nélküli autótisztítás Víz nélküli autótisztítás
audi

Referenciák

2019-11-27

A Budapest Airport ajánlása

A Budapest Airport látogatói és ügyfelei részére nyújtott szolgáltatásait a víz nélküli Park’n Wash autómosási szolgáltatásával, egyedi ajánlattal tudjuk bővíteni. A szolgáltatás online is megrendelhető a parkolási rendszerünkön keresztül. A tisztítás nincsen helyhez kötve, ezért bármely parkolóban megálló ügyfelünk igényelheti ezt a szolgáltatást. A sokszor kimerítő utazás után sokkal kellemesebb ragyogóan tiszta autóval hazamenni. A Budapest Airport számára a technológia környezetbarát módszere szintén kiemelt fontosságú volt. A szolgáltatás minősége, ár-érték aránya és a cég rugalmassága miatt választottuk partnerünknek a Park and Wash Kft-t.

Manel Moreno
Head Of Landside Services

British American Tobacco Hungary ajánlása

A British American Tobacco Hungary országosan teríti termékeit. A kollégáink számára külön problémát jelentett a teherautóink tisztítása, aminek ideje a munkaidejüket növelte. 2012 óta a Park and Wash Kft. végzi számos telephelyünkre kivonulva a gépjárműveink tisztítását. A kollégák munkaidején kívül tudjuk ezzel a módszerrel tisztítani az autóparkot. A Kft. által alkalmazott technológiával víz nélkül, környezetbarát módszerrel végeztetjük a tisztítást. Az elszámolás is könnyebb, mert az összes telephelyről 1 számlát kapunk összesítve a mosásokat.

Mező András
Flotta Manager

Buchbinder és a Megadrive autókölcsönző ajánlása

A Buchbinder és a Megadrive autókölcsönző minden ügyfelének kívül-belül tökéletesen tiszta autót biztosít. A Park and Wash Kft. környezetbarát, víznélküli technológiájával gépjárműveink tisztításánál nem használnak el feleslegesen ivóvizet a tisztításhoz, valamint a környezetbarát tisztítószerek használata is segíti a cégünk környezettudatos törekvéseit. A gyorsaság, kiemelt minőség és a rugalmasság, szintén a cég erényei közé tartozik.

Major Bence
Vállalati Vezető

Vegyük fel a kapcsolatot

Sikeres küldés! Az e-mail küldése sikeresen megtörtént.
Sikertelen küldés!