Víz nélküli autótisztítás Víz nélküli autótisztítás
audi

Környezetbarát

2019-11-02

Napjainkban a gazdasági élet és a szolgáltatóipar is igyekszik alkalmazkodni az egyre inkább nélkülözhetetlen környezettudatos szemlélethez. Az USA-ban és Európa nagy részében már meglévő sokkal szigorúbb előírások, már itthon is fokozatosan életbe lépnek.

A Park'nWash szolgáltatás számtalan előnye közül a legkiemelkedőbb, a környezettudatosság.
Egy slaggal történő otthoni autómosás alkalmával majd 400 liter vizet használunk el átlagosan, ezt gyakran ivóvízből és nem fúrt kútból nyerjük. Egy 15 lakásos társasház esetében lakásonként egy autóval és évi 3 mosással számolva 18 000 liter, azaz 18 m3 ivóvíz felhasználást jelentheti éves szinten. Összehasonlításképpen ez a mennyiség 10 000 gyermek ajánlott napi vízbevitelével egyezik meg.  Az autó tisztítása során, Mi nem használunk vizet. Egyáltalán, semennyi vizet! Ezzel autónként több, mint 100 liter, jó minőségű ivóvizet spórolunk meg. Mivel nem keletkezik szennyvíz, ezáltal a még meglévő vízkészleteket sem károsítjuk. A technológia kifejlesztői nem elégedtek meg ennyivel. A felhasznált tisztítószerek természetes alapanyagokból állnak. 99,9% lebomlanak, és nem károsítják a környezetünket. Nem tartalmaznak maró hatású anyagokat, nem allergének, és semmilyen tűzveszélyességi besorolásunk sincs. Rendelkezünk minden előírt magyarországi és nemzetközi engedéllyel. Több USA-beli és EU-s független intézet tanúsítványa és a magyar hatóságok vizsgálati eredményei mindezek alátámasztják.

KÖRNYEZETBARÁT TECHNOLÓGIA ELŐNYEI:

  • Autónként akár 80-100 liter víz megtakarítása a tisztított ivóvízből
  • Nem keletkezik szennyvíz
  • A felhasznált tisztítószerek teljes mértékben lebomlóak, környezetbarátok
  • A tisztítószerekben nincsen veszélyes, mérgező, allergén anyag
  • Üzemanyag, idő és energia megtakarítás, mivel nem szükséges külön a mosáshoz, az adott szolgáltatást nyújtó helyre elmenni

Vegyük fel a kapcsolatot

Sikeres küldés! Az e-mail küldése sikeresen megtörtént.
Sikertelen küldés!