Víz nélküli autótisztítás Víz nélküli autótisztítás
audi

Gyakran ismételt kérdések

2020-01-09

1. Víz nélküli tisztítás nem karcol?

A tisztítószerek anyaga a felületen lévő szennyeződéseket körbeveszi, mint egy kapszulába  zárja. A különleges minőségű mikroszálas kendő valósággal felszippantja a felületről a tisztítószert a szennyeződéssel együtt. Ezért nem karcol.

2. Milyen szereket használnak?

Tisztítószereink 99%-ban természetes anyagokat tartalmaznak, a környezetbe jutva lebomlanak a nélkül, hogy azt károsítanák. A mikroszálas kendők alacsony hőfokon is hatékonyan tisztíthatóak és rengeteg mosást kibírnak a minőség romlása nélkül.

3. Miért jobb a PARK ’N WASH módszer, mint a hagyományos?

Tisztításunk során a gépkocsira kerül egy viasz réteg is, amit a legtöbb autómosó helyen külön extra szolgáltatásként kell kérni. A szolgáltatás alapáron tartalmazza továbbá a felnik és gumik tisztítását, a bogarak eltávolítását, a külső-belső műanyagok ápolását. A mosási technológiánk során a hagyományos autómosáshoz képest 80-100 Liter vizet meglehet spórolni. Ez a vízpazarlást meggátoló módszer sokat segít a környezetünk védelmében is. Azáltal, hogy a szolgáltatás nincs helyhez kötve, megadott telephelyre kivonulva, tudunk tisztítani, számtalan előnyhöz juttatva megrendelőinket.

4. Hogyan és miért fejlesztették ki?

Az Egyesült Államokban számos régióban már TILOS az autókat az vezetékes vízzel mosni. Az egy mosással megtakarítható közel 100Liter víz/autó komoly tételt jelent. Az autókat azonban tisztítani kell ott is. Ez vezetett a víz nélküli autótisztításhoz használható termékek kifejlesztéséhez. Az éghajlati változások miatt a vízkészletekkel való gazdálkodás Magyarországon is egyre  nagyobb gondokat fog okozni a jövőben.

5. Mennyi ideig tart egy mosás?

Az autótisztítás folyamata egy átlagos autó tekintetében a begyakorlott, profi csapatunknak 10-12 percig tart külső tisztítás esetén. Amennyiben a gépjármű belsejét is kell tisztítani, úgy az további 8-10 percet jelent.

6. Mennyibe kerül az autómosás?

Áraink minden esetben teljesen személyre szabottak, a pontos szolgáltatástól, helyszíntől és darabszámtól függően. További információért keressen minket bizalommal!

Vegyük fel a kapcsolatot

Sikeres küldés! Az e-mail küldése sikeresen megtörtént.
Sikertelen küldés!