Víz nélküli autótisztítás Víz nélküli autótisztítás
audi

Bemutatkozás

2020-01-09

Cégünk 2011-ben kezdte meg működését a víz nélküli autótisztítás magyarországi úttörőjeként. A kitartó munka és a technológia lehetőségeinek köszönhetően, mára a partnereink legnagyobb megelégedésére, több mint 120.000 megtisztított autóval szereztünk szakmai tapasztalatot. Évenként átlag 25.000 db autót tisztítunk meg.

Ügyfélkörünkben több hazai és multinacionális nagyvállalat megtalálható. Külön büszkék vagyunk arra, hogy legtöbbjük a gépjárműipar ágazataiban érdekelt és nagy tapasztalattal, magas igényekkel rendelkeznek az autómosási szolgáltatások területén. Az, hogy minket választottak, hitelesíti az üzleti modellünket és a technológiát egyaránt.

A technológia és maguk a tisztítószerek, melyekkel dolgozunk is az USA-ból származnak, ahol az ivóvízzel való takarékosságnak évtizedes hagyománya van. A tiszta ivóvíz, mint tudjuk az egyetlen élelmiszer, amely semmi mással nem pótolható és az emberi élet nélkülözhetetlen feltétele. Éppen ezért különösen fontos szerepe van a víznélküli mosásra történő váltásnak, csökkentve ezzel a bolygónkon történő felelőtlen vízhasználási szokásokat. A folyamat során felhasznált anyagok megfelelnek a szigorú EU és USA előírásoknak. A tisztítás minősége a legjobb kézi autómosók minőségével megegyező, ebből kifolyólag minden általánosan kínált autómosó szolgáltatást tudunk mi is nyújtani meglévő és leendő partnereink részére.

A tisztítást az adott megrendelő telephelyén, vagy az általa megnevezett helyszínen végezzük. Tekintettel arra, hogy nem kerül a környezetbe semmilyen káros, egészségtelen, romboló hatású anyag, nem szükséges külön engedély a telephelyen történő autómosásra. Kizárólag a belső tisztításhoz nélkülözhetetlen elektromos áram csatlakozási lehetőség a területen.

Amennyiben autótisztítási filozófiánk és technológiánk felkeltette érdeklődését, kérjük, töltse ki kontaktformulánkat és a lehető legrövidebb időn belül kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Vegyük fel a kapcsolatot

Sikeres küldés! Az e-mail küldése sikeresen megtörtént.
Sikertelen küldés!